De concurrentie wacht niet op u, waarom u dan wel op hen?

De concurrentie wacht niet op u, waarom u wel op hen?

Veel ondernemingen zien dat de technologische vooruitgang versnelt, met nieuwe complexe uitdagingen als gevolg. Bedrijven moeten zich aanpassen of gaan failliet. Maar waar begint u om voor te blijven op nieuwe concurrenten? Hoe kunt u met uw samenwerkingspartners uw concurrentpositie versterken en daarmee de eindklant behagen?

Ondanks de huidige groei lijkt de taart kleiner en de hoeveelheid geïnteresseerden groter. Iemand zal dus gekort worden op de marge en de partijen die in het midden of aan het begin zitten (MKB) staan het meest onder druk.

Op tijd concurrentiekracht vergroten met KETENmanagement

Vergroten van concurrentiekracht is een bittere noodzaak en KETENmanagement is een kapstok aangereikt vanuit DIO en The New School (particuliere HBO/HBO+ onderwijsinstelling Amsterdam).

Het programma bestaat uit de volgende modules:

1. De klant centraal in de keten

2. De organisatie van de keten en

3. Onze toekomst in de keten.

Het is uniek, inspirerend en praktisch. Gertrud Blauwhof, Lector Innoverend ondernemen (Haagse Hogeschool) en Mieke Oostra, Lector Innovatieve technologie in de bouw (Saxion College – Kenniscentrum Leefomgeving), kennen en herkennen de urgentie van KETENsamenwerking voor organisaties!

DIO is samenwerkingspartner van de BouwCampus, Stichting KIEN, Saxion College, SBRCUR.net voor de NulEnergieWoningen in Nederland.

Download ook de flyer over KETENmanagement.

De vraag is: waarom heeft u tot nu toe nog geen actie ondernomen?

Wij hopen u tijdens een van de opleidingsprogramma’s te ontmoeten!

 

Hartelijke groet,

Christa Wouda (owner DIObv)

06-2154 1819

christa@dioacademy.com

Leave a Reply