Verbinding

van samen leren en werken.

Uitdagen tot nieuwe vormen

Vertrouwen

De vormen van samenwerking worden steeds diverser.

Bedrijven beseffen steeds duidelijker het belang van partneren.

Essentie KETENsamenwerking

De 21ste eeuw vraagt om denken vanuit jouw essentie.

Belofte

De belofte van KETENsamenwerking is groot.

Beste kleine Hbo in Nederland

Volgens de Studie keuzegids 2017.

THEMA'S

De markt kan het in de KETEN samen, slimmer en digitaal. DIO Academy richt zich op de mens, het milieu en de economie. De thema’s voor opdrachtgevers en opdrachtnemers zijn niet uitputtend en geven een eerste indruk m.b.t. omgeving en infrastructuur.

DOCENTEN

DIO Academy werkt o.a. samen met:

Gertrud Blauwhof, lector Innoverend ondernemen (Haagse Hogeschool),

Mieke Oostra, Lector Innovatieve technologie in de bouw (Hanze University of Applied Sciences Groningen) en

Lector Paul Riegen (Hogeschool van Amsterdam).

Daarnaast zijn er vele andere trainers en kennisexperts verbonden aan DIO Academy.

BEHEERS JE KETENSAMENWERKING ALS BELANGRIJKSTE DRIVER VOOR SUCCES IN 2018

VERBINDING

DIO Academy werkt vanuit de verbinding. Verbinding daagt uit tot nieuwe vormen van samen leren en werken. Het verbindt generaties en multidisciplinaire disciplines. Verbinding gaat uit van ieders talent en het samenbrengen van een zo groot mogelijke diversiteit aan kennis, kunde en culturen.

VERTROUWEN

Bedrijven beseffen steeds duidelijker het belang van partneren. De vormen van samenwerking worden steeds diverser. Voor succes is een significante verandering in gedrag en nieuwe vaardigheden noodzakelijk: cognitieve flexibiliteit, wendbaarheid, adaptief vermogen en vertrouwen in elkaar en eigen kunnen.

ESSENTIE KETENSAMENWERKING

De 21ste eeuw vraagt om denken vanuit jouw essentie. De essentie van ons vak is: weten wat mensen beweegt binnen KETENsamenwerking en daarop in gaan.

BELOFTE

De belofte van KETENsamenwerking is groot. Planningen lopen minder uit de tijd. Projecten blijven ruim binnen budget. Lagere integrale kosten bij een (veel) hogere kwaliteit.

BESTE KLEINE HBO IN NEDERLAND

Volgens de Studie keuzegids 2017 is The New School (TNS), de beste kleine Hbo in Nederland.

hbo17_topopleiding_highres

Quote Gids: “ Maar de absolute toppers zijn twee kleine particuliere scholen. De eerste is The New School for information services, een kleine particuliere marketingschool. De studenten prijzen deze opleiding de hemel in. Studenten krijgen zeer intensief en super uitdagend onderwijs ”.

VOLG DIO ACADEMY VIA SOCIAL MEDIA

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van DIO Academy. Volg ons via Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe studie updates, actueel cursus aanbod, interessante posts en discussies, populaire boeken en nog veel meer!