Nieuwsgierigheid gaat verder dan techniek alleen

Het draait niet alleen om de techniek. Het is belangrijk voor ons menszijn dat je altijd weer kijkt naar de nieuwe dingen om je heen. Ik vind het super belangrijk dat je nieuwsgierig bent naar andere mensen. Dat je niet alleen zendt, maar ook kunt ontvangen en respect hebt voor andere mensen. Dat respect wordt belangrijker naarmate technologie een grotere rol krijgt in onze maatschappij.

Omdat alles verandert, ziet onze toekomst er straks anders uit. Maar hoe ziet die toekomst er dan voor ons uit? Hoe zorgt u voor innovatieve producten en processen? En met welk business en verdienmodel gaat u de toekomst in? Het is voor velen van ons erg lastig. En toch is het te leren!!

Daarom op donderdagavond 24 november a.s. een inspiratieworkshop ‘slim bouwen en installeren’ met Gertrud Blauwhof als keynote speaker, innovatiesocioloog en bedrijfskundige (Lector Innoverend Ondernemen aan de Haagse Hogeschool). Andere sprekers ter ingeleide op de actieve sessies zijn:

1. Era Contour ‘wat heeft Era Contour geleerd door samen te werken met haar strategische partners bij integratie van het productieproces’?

2. Subsidie verlener – ‘hoe vinden we financiering’?

3. Octo.nu ‘hoe hebben wij de business verkregen’?

De volgende partijen (directie en management) hebben zich al aangemeld; NS, Lohmans, Schouten Techniek, ABN AMRO, SpringSmart (grids), duCroq & van Zutphen Architects, ENGIE (2 personen), Dura Vermeer, CroonWolter&Dros, Unica, BAM, MVO Masters en Rijkswaterstaat (2 personen).

Komt u ook?

Voor meer informatie volg dan de interactieve workshop.

 

U kunt zich ook opgeven voor de gratis organisatietest. Stuurt u mij dan een mail naar: christa@dioacademy.com. Voor meer informatie kunt u mij ook altijd bellen op: + 31 6 2154 1819.

 

Hartelijke groet,

Christa Wouda (owner DIO)

info@dioAcademy.com

Leave a Reply