Ondernemen en innovatie; heeft u de regie?

Donderdagavond 13 oktober 2016 bij B.Amsterdam. Business leaders in dialoog met 18 optionion leaders; een unieke kans om in een avond helemaal up to date te zijn op dit onderwerp, dat de toekomst van organisaties gaat bepalen.

Waarom?

Anno 2017 zijn er een aantal voor organisaties toekomstbepalende onderwerpen zoals open innovatie, circulaire economie, internet of things en disruptieve technologie, die nite (meer) mogen ontbreken op de agenda van business leaders.

Wat biedt DIO?

  • Exclusieve dialoog met 18 opinion leaders op het gebied van innovatie, klimaat en duurzaamheid.
  • Inzicht in essentiele trends op het gebied van innovatie, klimaat en duurzaamheid en in de rol bouwer en installateur van KETENsamenwerking op dit terrein.
  • Resultaat een versterking van de (nieuwe) rol op KETENsamenwerking met strategische partners op het innovatievermogen en op kansen en risico’s die technologische innovaties bieden.

Voor wie?

De leergang met haar modules is bedoeld voor C-leven professionals, business leaders, MT-leden, Programmamanagers, Projectleiders, Engineers, etc.

U kunt zich ook opgeven voor de gratis organisatietest. Stuurt u mij dan een mail naar: christa@dioacademy.com. Voor meer informatie kunt u mij ook altijd bellen op: + 31 6 2154 1819.

Hartelijke groet,

Christa Wouda (owner DIOAcademy.com)

info@dioacademy.com

 

Leave a Reply