Programma

WAT GAAN WE DOEN?

DIO Academy past het cafetariamodel toe. Inschrijvingen zijn mogelijk voor elke organisatie (maatwerk) en individu. Het is aan te bevelen je samenwerkingspartners mee te nemen naar de opleiding.

Al binnen 4 maanden is een programma met enkele modules te volgen. Meer uitgebreidt kan ook; binnen 6 of 9 maanden.

De organisatie maakt zelf de keuze op welk niveau je denkt in te kunnen stromen (programma 1, 2 of 3). De organisatietest ondersteunt hierbij en zal vooraf duidelijkheid verschaffen op welk niveau de organisatie staat ten aanzien van KETENsamenwerking.

Elke maand daarna wordt 1 module doorlopen. Zo leer je een ketengericht businessplan (projectplan) op te leveren (met je samenwerkingspartners).

Het complete opleidingsprogramma wordt gegeven in The New School aan de Jan Luijkenstraat 100, 1071 CV Amsterdam (op verzoek zijn ook andere locaties mogelijk).

Alle modules starten altijd op vrijdagochtend om 09.00 uur.

AANVANGSTIJDEN

Programma 1

heeft blokken die beginnen op vrijdagochtend om 09.00 uur en eindigen om 17.30 uur.

Programma 2

heeft blokken die beginnen op vrijdagochtend om 09.00 uur en eindigen om 21.30 uur. Voor de deelnemers van programma 2 is het diner verzorgd. Het diner is in de studieprijs opgenomen.

Programma 3

start op de vrijdagochtend om 09.00 uur maar omdat je bij programma 3 blijft slapen (Amsterdam) gaan wij zaterdagochtend weer verder van 09.00 uur tot 12.00 uur. Voor de deelnemers van programma 3 is dan ook het diner verzorgd en een hotelaccommodatie beschikbaar. Zowel het diner als de overnachting is in de studieprijs opgenomen.

Vrijdagavond bieden we je de mogelijkheid met gelijkgestemden te netwerken en zakelijke kansen in de KETEN te onderzoeken (programma 2 en 3).

Zaterdagmiddag ga je om 12.00 uur weer naar huis (programma 3). Een maand later op vrijdagochtend 09.00 uur wordt de volgende module gegeven (geldt voor alle programma’s).

De modules worden gegeven in groepen van maximaal 12-14 personen.

Tijdens de modules wordt de door jouw eigen ingebrachte casuïstiek behandeld en uitgediept waardoor theoretische aspecten van de studie en belangrijke praktijkervaringen van de lector/trainer snel tastbaar worden. De studie is als het ware te projecteren op “jouw” probleem!

DOELGROEPEN EN MARKTEN

Wij richten ons op dames en heren die werkzaam zijn op HBO / WO niveau kunnen denken en handelen.

Vooral zij die op dit moment werkzaam zijn bij ketens binnen de sectoren:

  • Vastgoed
  • Wind & Energie
  • Horeca
  • Water
  • Finance
  • IT
  • Zorg
  • Industrie
  • Logistiek
  • Retail

De leergang is toegesneden op de directeur, de leidinggevende, de programmaregisseur, de projectleider, de ketenmanager, de procesmanager, de integraal ontwerpleider, de ontwerpmanager, de (system) engineer, de projectcoördinator duurzame energie, de supply chain-manager, de BIM-modelleur, de CAD-engineer.

Elke professional die project overstijgend werkt. Die actuele kennis en vaardigheden wil verkrijgen om zijn/haar managementkwaliteiten in de keten toekomstbestendig te maken.

INVESTERING IN UW SUCCES

De DIO Academy leergang is opgebouwd uit een aantal programma’s. (Basis, Gevorderden en Experts). (Alle bedragen zijn per deelnemer, en exclusief BTW.)

PROGRAMMA 1

Per basismodule van een hele cursusdag.

(2 dagdelen inclusief lunch)

€1.000,-

per deelnemer

PROGRAMMA 2

Een leergang voor gevorderden in anderhalve dag.

(3 dagdelen zonder overnachting, inclusief 1x lunch en diner)

€1.400,-

per deelnemer

PROGRAMMA 3

Een leergang voor experts bestaande uit 2 lesdagen.

(4 dagdelen – inclusief lunch en diner, zonder overnachting)

€1.800,-

per deelnemer

DOWNLOADS

Voor meer informatie kunt u de volgende PDF’s downloaden: