Raad van Advies

WAARBORGEN VAN KWALITEIT

Bij DIOAcademy staat het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel. Om die te waarborgen hebben we een Raad van Advies ingesteld.

De Raad van Advies adviseert ons over trends en ontwikkelingen in de verschillende markten en domeinen, ze houdt ons scherp en zorgt voor een extra verbinding met de praktijk op strategisch niveau. Twee leden van de Raad van Advies zijn werkzaam in de domeinen bouw en installatietechniek. Allen komen uit de top van het bedrijfsleven en/of onderwijs.

Raad van advies leden

Mieke Oostra
Mieke Oostra is als Lector Ruimtelijk Transformaties verbonden aan het Kenniscentrum NoorderRuimte van de Hanze Hogeschool in Groningen. Mieke Oostra werkt op het snijvlak tussen onderzoek en praktijk, met bijzondere aandacht voor opdrachtgever en eindgebruiker. Drijfveer is daarbij om de kwaliteit van de gebouwde omgeving te verbeteren waardoor deze comfortabeler, gezonder, leefbaarder en duurzamer wordt, maar ook betaalbaar blijft. Mieke Oostra was hiervoor werkzaam als lector Innovatieve Technologie in de bouw bij Saxion, senior onderzoeker bouwprocesinnovatie bij de afdeling Energie- en Comfortsystemen, senior beleidsmedewerker productontwikkeling bij Slavenburg’s Bouwbedrijven en gepromoveerd aan de TU Delft op het proefschrift “Componentontwerpen; de rol van architecten in productinnovatie”.

Adrie van Duijne
Adrie van Duijne is directeur, lid MT en hoofd verenigingszaken geweest bij Stichting KIEN – knooppunt voor de elektrotechniek. Daarvoor is Adrie van Duijne bestuurder geweest bij Uneto Vni (ondernemersorganisatie voor de Installatie branche). Adrie heeft het vermogen om de vraagkant te ontwikkelen met nieuwe markt modellen voor de elektrotechnische installateur. Hij is de schakel tussen de techniek en bouw die fabrikanten aanbieden en de steeds meer eisende klant. Zijn toegevoegde waarde is innovatie en het herkennen van het probleem. Op dit moment is Adrie actief als bestuurslid van NSVV (is dé kenniscommunity voor gebruikers & leveranciers van), Vitaal Wonen, NEC en Push the button. Zie ook www.sherpa-bv.nl

Cees Driebergen
Cees Driebergen is adviseur voor directies en ondernemers en heeft een lange ervaring in het ondernemen. Cees Driebergen is jarenlang als voorzitter van de maatschap en kantoordirecteur aan het roer geweest bij Driebergen & Driebergen Accountantcy en Belastingadvies (Rijnsburg). Daarna heeft hij zijn sporen verdient bij ADO Den Haag als algemeen Directeur en Rijnsburgse Boys. Cees Driebergen weet zijn stempel te drukken op richting en vorm. Zie ook www.ceesdriebergen.nl